22 februari 2007

Stickcafé 070221

På onsdagscaféerna håller vi numera till på Café Gränden, så att så många som möjligt ska ha chansen att hinna med en stunds stickning innan stängningsdags. I går dök ett 15-tal personer upp och vi kunde duka riktigt långbord i caféets nedre/inre rum. Mysigt!Som vanligt pratades (stort plus för den lugna miljön som gör att vi faktiskt kan föra samtal med varandra tvärs över bordet), fikades, skrattades, diskuterades, studerades mönster och stickades det. Jag hann inte se vad precis alla höll på med, men det var bland annat sockor, poncho, luddiga muddar, mössa, spetssjal, halsduk, tröja, kofta...

En mycket vacker spetssjal, med en och annan guldpärla i, växer fram i Marias händer.


Elisabeth håller på och freestylar en egen halsduk med hjärtan på.

04 februari 2007

Ändrade planer

OBS!! Ändrat onsdags-café: Café Gränden i Gränden-gallerian är det som gäller!!

Vi har visserligen blivit väl bemötta och trivts bra på Schelins, men nu har de tyvärr har de ändrat öppettider och stänger redan kl 18 på vardagar. Eftersom många av oss jobbar och pluggar på dagarna så behöver vi ett ställe som har öppet åtminstone till kl 19. Så med start på onsdag träffas vi alltså på Café Gränden istället.

Café Gränden kom på andra plats i omröstningen som vi gjorde efter höstens café-tester och de verkar positivt inställda till lång-fikande stickare, så det blir säkert bra det också :)